Sebastian Vettel (1.): “Valóban hihetetlen nap volt, egy nap két győzelmet arattunk: ma reggel volt az időmérő, délután folytattuk a jó sorozatot. A csapatnak jár a köszönet, csütörtöktől szinte nem is aludtak, nagyszerű munkát végeztek. Ezt a pályát szinte nekünk rajzolták, ahogy nőtt a verseny vége felé a tapadás, úgy lett egyre jobb a pálya. Kicsit hosszú volt a rajt utáni safety caros szakasz, de végig kontroll alatt tartottuk a versenyt. Ideje volt, hogy győzzünk! Mark jött mögöttem, tudtuk, hogy itt nehéz előzni, tartottuk a Fernandóval szembeni távolságot és a McLareneknél is gyorsabbak voltunk. Button késői kiállása miatt kicsit vissza kellett vennünk, de nem volt gondunk, ez a mi futamunk volt.”

Mark Webber (2.): “Jó versenyt zártam, sorsdöntő itt az időmérő, a reggeli második hely sokat számított. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a nem túl jól sikerült rajt után Kubicának leesett a kereke, jól láttam a helyzetet, még kaptam is a törmelékekből. Az újrarajt után csak követni tudtam Sebastiant, mentünk körbe-körbe nagyjából állandó különbséggel. Tiszta szívből gratulálok neki a győzelemhez, Fernando is remek volt, mindannyian elégedettek lehetünk. Jenson kicsit bezavart a képbe, várnunk kellett, amíg kimegy, de jól reagáltunk a helyzetre.”

Fernando Alonso (3.): “Kemény verseny volt, nem sikerült túl jól a rajtom, Robert jól elment a tiszta oldalon. Szerencsénk volt, hogy kiállt, utána légüres térben vezettem, a Red Bullokat gyakorlatilag lehetetlen volt utolérni. Néha játszottak a különbséggel, elsősorban Jenson miatt, valós esélyem nem volt az előzésre. A harmadik hely volt a maximum, ráadásul a hátralévő pályák közül ez volt számunkra a legkedvezőtlenebb. További dobogós helyekkel még lehet esélyem a világbajnoki címre.”