Imposztorok, alteregók, elveszett ikrek hajrá! A McLaren névadó szponzora, a Vodafone hasonmásversenyt hirdet, amelynek keretében Magyarország leghasonlóbb Lewis Hamiltonját és Jenson Buttonját keresi. Aki úgy érzi, hasonlít valamelyik világbajnokhoz, az a miapalya.hu weboldalon jelentkezhet július 12-ig a versenyre, amelynek fődíja egy személyes találkozó a híres képmással a Magyar Nagydíj idején.  

A hasonmásverseny során minden pályázó 10 képet tölthet fel magáról, amelyek megoszthatók, megjeleníthetők a közösségi-, és képmegosztó honlapokon is. A cél minél több szavazat szerzése. A legtöbb szavazatot elérő 5-5 Hamilton- és Button-hasonmást egy közös megmérettetésen testhezálló Forma 1-es feladatok várják, a szakértő zsűri által legjobbnak ítélt 1-1 versenyző pedig megnyeri a fődíjat, amely során személyesen is találkozik eredeti másával a Magyar Nagydíj idején.
 
Aki nem érez hasonlóságot egyik pilótával sem, akkor sincs oka csüggedni, ugyanis a hasonmásversenyben meghirdetésre kerül a legviccesebb Hamilton és Button kategória is. A legeredetibb és legtöbb szavazatot elérő versenyzőket értékes Vodafone McLaren Mercedes ajándékcsomaggal jutalmazza a főszponzor.

Jelentkezés és a verseny részletei a miapalya.hu oldalon!