Csatlakozhat az egyik csapat támogatóihoz az LG. A háztartási elektronikai eszközökkel, telefonokkal, légkondicionálókkal stb. foglalkozó vállalat az idei évtől a Forma-1- technológiai partnere. A Formula One Management számlájára évi 12-15 millió dollárt juttató ötéves szerződést novemberben írták alá, de az LG már az esetleges további szponzorációról gondolkodik.

Andrew Barrett, az LG alelnöke egy interjúban beszélt arról, hogy a közeljövőben elképzelhető egy csapat támogatása is. Mikor az újságíró rákérdezett, milyen közel kerültek egy ilyen szerződés aláírásához, Barrett úgy nyilatkozott:

“Nem mondhatom, hogy szerződést fogunk kötni egy csapattal, de nem is zárom ki. Úgy döntöttünk, hogy a sorozat támogatásával lépünk be a Forma-1-be, ez az alapja a kapcsolatunknak a bajnoksággal. De nem gondolom, hogy már végeztünk volna.”  

A koreai LG Electronics 2009 januárjától az F1 hivatalos mobiltelefon-, elektronikai cikk- és adatfeldogozó rendszereinek szállítója, a cég emblémája megjelenik a hivatalos időmérő grafikákon is.