Szerda este a MAI CASCO jótékonysági labdarúgó-mérkőzéssel kezdetét vette a Forma-1-es világbajnokság magyarországi rendezvénysorozata. A helyszínre helikopterrel érkező Michael Schumacher vezetésével felálló pilótaválogatott döntetlennel zárt a hazai hírességek ellenni meccsen.

A pilóták csapatánál a világhírű operaénekes, Placido Domingo volt az edző, míg hazai oldalon Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya irányított. A holland tréner játékosként is szerepelt.

Több mint tízezer néző volt kíváncsi a mérkőzésre, ahol félidőben a Nazionale di Piloti 2:1-re vezetett, Giancarlo Fisichella már a 8. percben gólt lőtt. Bár a meccs hajrájában még 6:4-es előnyben voltak a pilóták, de a Hungarian All Star 6:6-ra módosította a végeredményt.

A remek hangulatú mérkőzésen a hétszeres világbajnok Schumacher volt a nézők kedvence, akinek szinte minden labdaérintését ovációval fogadták.

A találkozó jegybevételét a II. számú Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kapja, illetve ehhez jön még az az összeg, amely a Schumacher által dedikált relikviákra befolyik a Duna Televízió által hirdetett árverésen.