Játszon velünk egy Garmin Nüvi 250 navigációért, Európa és Magyarország térképpel!

Hol van a Ferrari főhadiszállása?
A: Malagán,

B: Maranelloban,

C: Montrealban.

Megfejtését küldje az 1784-es számra! Üzenetét kezdje a FORMA1 kóddal, majd adja meg a helyes válasz betűjelét (pl.: FORMA1 A). AZ SMS ÁRA BRUTTÓ 288 FT

Miután válaszát elküldte, további Forma1-es kérdéseket küldünk telefonjára. Válaszoljon kérdéseink közül legalább egyre helyesen, és megnyerheti a Garmin Nüvi 250 típusú navigációt!

Minél több kérdésünkre ad helyes választ, annál nagyobb eséllyel indul a díjért. A játékba küldött SMS-ek ára: bruttó 288 Ft/üzenet.

Látogasson vissza rendszeresen a vezess oldalaira, hiszen minden Forma1-es forduló alkalmából, új kérdésekkel és nyereményekkel várjuk!

Az SMS-játék aktuális fordulójának beküldési határideje: 2008. május 12. Sorsolás: május 13.

A nyerteseket telefonon értesítjük, a nyereményeket postán küldjük ki.

Ügyfélszolgálat: Telefor Kft., 061/422-3490.
Adatvédelmi szabályzat: www.telefor.hu
A játékban való részvétel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosával egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

További részletek a nyereményről:
F1 tippjáték – első forduló 1
F1 tippjáték – első forduló 2

Garmin Nüvi 250 + City Navigator NT Európa térkép + NaviGuide Magyarország térkép
Navigáljon elérhető áron a nüvi 250-nel! Ez a belépő szintű készülék előre feltöltött Európa térképet tartalmaz. A nüvi 250-es egyszerűen használható, színes, 2,8 inches kijelzővel és vékony formával rendelkezik – tökéletes a mindennapos navigációhoz. Lítium-ionos akkumulátora megközelítőleg 5 óra használatot tesz lehetővé hálózati csatlakozás nélkül. Egyszerűen keresse ki a címet a napfénynél is jól olvasható kijelzőn, és a nüvi elvezeti Önt úti céljáig 2D vagy 3D térképnézetben, “fordulóról-fordulóra” navigációval.

A nüvi 250-re saját POI pontok is rátölthetőek. A készülék memóriája SD memóriakártyával bővíthető, továbbá ilyen típusú memóriakártyáról van lehetőség a térképek frissítésére és bővítésére is. A navigáció csak a kezdet. A nüvi 250 rengeteg új funkciót tartalmaz, beleértve a JPEG képnézegetőt, a világórát időzónákkal, valutaváltót, mértékegység-átváltót, számológépet és sok minden mást.

A készülék különlegessége a Garmin Lock lopásgátló, amely blokkolja a készüléket addig, amíg a felhasználó a szükséges négyjegyű azonosító kódot meg nem adja. Figyelem! A nüvi egy USB-meghajtóként működő eszköz, ezért nem kompatibilis a Windows 95, Windows 98 vagy Windows Me operációs rendszerekkel.

PDAMánia WebÁruház