A fiatal orosz befektető, világjáró utazó, ingatlanfejlesztő, Felix Demin olyan projekteket valósít meg, amelyekről sokan még csak álmodni sem mernek. Amikor nem a világ körül repked, extrém sportoknak hódol, vagy épp meditál, akkor formabontó szállások tető alá hozásával foglalkozik.

Bali az egyik kedvenc terepe, amit megértünk, az Indonéziában található sziget igazi ékszerdoboz, a trópusi nyaralóhelyek között kiemelkedő hangulattal. Itt összehozott egy divatos buborékhotelt, ami abszolút megfelel a 2020-as trendeknek, de most még egyedibb szállás alakul Bali egyik népszerű strandjához közel, egy 150 méter magas sziklafal tetején.

Igazi extrém luxus: repülő-lakás egy szikla tetején 1

Ide ugyanis pár évvel ezelőtt, komoly logisztikai kihívást legyőzve felállítottak egy nyugdíjazásra került Boeing 737-est, aminek szárnya egyenesen a tátongó mélység felé nyúlik. Ide Felix Denim állítása szerint akár 300 ember is kisétálhat gyönyörködni a tájban, a szárny bírni fogja a terhelést. 

Igazi extrém luxus: repülő-lakás egy szikla tetején 2

Egyelőre még a repülőgép teljes összeszerelése történt meg, a beltér kialakítása folyamatban van, de annyi biztos, hogy a legmodernebb luxust fogja élvezni, aki pár éjszakát eltölt a Boeing 737-as orrtól farokig tartó lakosztályán.