15 millió dollár komoly összeg, mai árfolyamon 4,26 milliárd forint. 4 265 130 000 forint, hogy pontosak legyünk, de ekkora összegnél kerekítjük az aprót. Ennyi pénzért vehetünk akár saját magángépet, 400 új Ford Mustangot, fél tucat Bugatti Chiront. 

Kilátás a tóra, saját mozi, és nyolcautós garázs jár ehhez az álomotthonhoz 1

Vagy egy ilyen, minden jóval felszerelt birtokot Minnesota államban, a Minnetonka-tónál. Maga a lakóház és kiegészítő helyiségei is akkora területet ölelnek fel, hogy simán eltévedhetünk benne, 1295 négyzetméterről van szó, amiben találhatunk szaunát, saját mozitermet, több relaxációs szobát, és az amerikai luxus igazi fokmérőjét, kilenc fürdőszobát!

Kilátás a tóra, saját mozi, és nyolcautós garázs jár ehhez az álomotthonhoz 2

Szegény birtok kalandos úton jutott el a megvalósulásig, gazdája 2003-ban futott neki a privát szigetre épített álomotthonnak, csakhogy 2006-ban egy válás, és adócsalás miatt börtönben töltött évek miatt megállt az építkezés. Végül 2013-ra készült el az eredeti terveknél szerényebb verzió, de a nyolcautós garázst így sem hagyták ki. 

Kilátás a tóra, saját mozi, és nyolcautós garázs jár ehhez az álomotthonhoz 3Kilátás a tóra, saját mozi, és nyolcautós garázs jár ehhez az álomotthonhoz 4Kilátás a tóra, saját mozi, és nyolcautós garázs jár ehhez az álomotthonhoz 5