Manapság kettős megítélés alá esnek az ún. gender reveal partik, azaz az olyan bulik, melyeken a szülők leleplezik születendő gyermekük nevét. Ennek oka az Egyesült Államok nyugati felén pusztító erdőtüzek, melyeket állítólag egy ilyen buliról elszabadult lámpás okozott.

Mindenesetre ez nem állította meg azt a dubaji influencerpárt, akik bulijukban csak kellékként használták a világ legmagasabb épületét, a 828 méter magas Burdzs Kalifát. Míg mások kék és rózsaszín lufik, esetleg füstfelhő segítségével mutatják meg a parti résztvevőinek, hogy az anyuka pocakjában kisfiú vagy kislány cseperedik, addig Anas és Asala Marwah a felhőkarcolóra vetítette ki a születendő gyermek nemét.

A nagy lábon élő család és társasága – ahogy az alábbi videóban is látható – olyan helyszínt választott, ahonnan kiválóan lehet látni az épületet, valamint a rajta futó kivilágítást. A buli biztosan nem volt olcsó: a Burdzs Kalifa fényjátékáért 350 ezer dirhamot, átszámítva 28,7 millió forintot fizethettek az influenszerek, bár egyesek szerint valamilyen együttműködést kötöttek az üzemeltetőkkel, így csinálva reklámot a 163 emeletes épületben található hotelnek, éttermeknek és egyéb szolgáltatásoknak.

SPOILER: A születendő gyermek egyébként kisfiú lesz, melyet ki is írtak a toronyra:

Drága babaváró bulit rendezett az influencerpár 1