Négy ász és egy Joker-figura díszíti az orosz műhely, a Caviar által nemrégiben kezelésbe vett Samsung Galaxy S20-asok hátlapját. A cég időről időre előrukkol a legújabb okostelefonok arannyal és drágakövekkel feltuningolt változataival, karácsony előtt például Jézus születését foglalták aranyba egy iPhone hátulján.

A kiváló kamerájú, akár százszoros digitális zoomolásra is képes Galaxy S20 Ultra már önmagában sem egy olcsó telefon: a közel félmillió forintos készülék hátlapjára az oroszok a francia kártya négy ászát varázsolták rá. Az elkészült kártyalapok fekete, illetve piros alapjai kőkompozitból és ónixból készültek, a figurákat pedig arannyal gravírozták.

a videó a hirdetés után indul

A luxustelefonok közül azonban – ahogy a kártyapakliban is – a joker éri a legtöbbet. A 24 karátos gravírozott bohócot fekete ónix, a profi kések és fegyverek markolatához használt kirinit, három rubin és három zafír veszi körül.

A telefonokból 21-21 darabot készít a Caviar. Az “ászokat” 5750 dollárért (1,7 millió forintért), a jokerfigurával díszített készüléket 40 880 dollárért (12 millió forintért) kínálja az orosz cég.