Rengetegen szeretnének reflektorfénybe kerülni, és ehhez manapság mindenkinek ott lapul a zsebében a megfelelő eszköz, az okostelefon. Csak sokan nem tudják megfelelően használni. 

A mobilok nyújtotta videós szabadság teret adott olyan legalja tartalmaknak is, amelyek eddig a kocsmai viccek szintjén éltek meg. A 30 éves román Strugurel Lingurar például azzal hozott új színt a vloggerszakmába, hogy élő adásban gyújtotta fel Mercedes E-osztályát az ír tengerparton.

Az érzékeny szívét marcangoló szégyenérzet adott öngyújtót a kezébe, elmondása szerint ebben a kocsiban csalta meg gyakran a feleségét (akit természetesen imád), és így akarta kifejezni megbánását. 

Érdekes házasság lehet, neje ugyanis megbocsátott, a bíróság pedig mindössze 400 eurós bírságot szabott ki a parton közveszélyes módon felgyújtott autó miatt. 

Lingurar pályája a Facebook-élőzés, rengetegen, néha több millióan követik. Videóiban fogadásokat köt a nézőkkel, őrült mutatványokat vállal be, és megmutatja, hogy lehet lealjasult véglényként, akár csontrészegen vezetni. 

Felgyújtotta Mercedesét a netes “celeb”, mert megcsalta a feleségét 1

Előző videóit a részeg száguldásra építette, innen jutott el a gyújtogatásig.