Egy dublini kocsma biztonsági kamerája rendhagyó kocsmai balhét rögzített. A korábbi UFC-bajnok Conor McGregor egy idős férfit üt meg, miután az nem itta meg a számára felajánlott whiskyt.

Az incidens még tavasszal történt, mikor McGregor az egész kocsmának kért egy kört a saját márkás Proper Twelve whiskyjéből, az egyik férfi azonban többször is visszautasította a poharat.

Úgy tűnik, az ír kocsmákban azért ez nem egy világrengető esemény, még akkor sem, ha a pofonosztó egy ex-ketrecharcos. A pofon ugyanis betalált, de elszenvedője ugyanúgy ült tovább, mint előtte, és csak később tett feljelentést a rendőrségen.

Az MMA szorítójában világhírre szert tevő McGregor idegeinek vélhetően az sem tett jót, hogy helyi hírek szerint elhangzott egy beszólás is a kocsmában, miszerint „az orosz szépen kiterítette” utolsó meccsén (utalva a Nurmagomedov elleni, tavaly októberi viszonylag sima vereségére).

McGregor sajtósai egyelőre nem reagáltak a Business Insider és más lapok kérdéseire, a rendőrség viszont állítólag nyomoz.