Nem volt jó napja Hunter Phillipsnek, aki a közelmúltban kínos mutatványt produkált veterán Chevrolet Camarójával.

Az amerikai férfi alkatrészért ment boltba, ám a parkolóból való elindulásnál túl sokat kért 1981-es sportkocsijától, a Camarót sikerült annyira megcsúsztatnia, hogy Phillips a szó szoros értelmében kirepült a vezetőülésből, az úton landolt.

Az esetet barátai megörökítették, majd a Facebookra is feltöltötték.

A férfinak szerencséje volt, fizikailag apróbb zúzódásokkal és horzsolásokkal megúszta – gyanúja szerint a Camaro híresen nehéz ajtajának zárja egyszerűen kilazult, persze gyanús, hogy a kipottyanáshoz a biztonsági öv mellőzése is kellett –, lelki szempontból azonban sokkal fájdalmasabb volt a végeredmény: a megbokrosodott, vezetőjét „kiköpő” Chevrolet ugyanis egy bolt kirakatában landolt, oldala össze is tört.

Ez eleve kellemetlen, de úgy főleg, hogy a Camaro régi családi örökség, annak idején születése után ezzel vitték haza a kórházból, az elmúlt 25 évben pedig félretéve várta, hogy gatyába rázzák. A felújítás pedig mostanában ért a végéhez, Phillips mindössze a harmadik alkalommal vezette az újjáélesztett Chevyt, amire most újabb javítások várnak. Ezek költségeit saját zsebből kell majd állnia, hiszen a biztosító valószínűleg totálkárra venné a 41 éves járgányt, ahogy a boltban keletkezett károkat is meg kell majd térítenie.

Azt mondta, a további javítások keretében bukókeret és ötpontos öv is kerül majd a Camaróba.