A használt autók piaca nem csak 400 lóerő felett, és a 20-30 milliós ársávban rejteget érdekes vételeket. Egy 1,6 millióért kínált Skoda Fabia szedán is lehet elgondolkodtató. Esetünkben a futott kilométerek száma miatt, ebben a piros darabban ugyanis mindössze 24 700 kilométer van. 

Ezt tükrözi az állapota is, kívül-belül makulátlannak tűnik az autó. Viszont maga a típus, a harmatos 64 lóerős 1,2 literes motorral, ezzel a karosszériával igazi rétegmodell, a maga egyszerűségével kevesekben gerjeszt birtoklási vágyat.

Ha innen nézzük, rengeteg jobban felszerelt, praktikusabb, erősebb autó akad 1,6 millióért, de vajon melyik kecsegtet filléres fenntartással? Szinte gyári állapotú alkatrészekkel? Ebből a szemszögből, a rozsdásodó tizenéves Mazdák, futómű-felújításra váró Opelek, olajat zabáló egyéb alternatívák felől ez a Skoda a tökéletes választás. De csak abban az esetben, ha megvagy légkondicionálás nélkül, mert klímaberendezés nincs az autóban.

Ez a legfurább, új állapotú használt Skoda 1,6 millióért 2Ez a legfurább, új állapotú használt Skoda 1,6 millióért 3Ez a legfurább, új állapotú használt Skoda 1,6 millióért 4Ez a legfurább, új állapotú használt Skoda 1,6 millióért 5Ez a legfurább, új állapotú használt Skoda 1,6 millióért 6