A tankok nem véletlenül közlekednek a mai napig lánctalpakon. Még mindig ez a leghatékonyabb megoldás az irdatlan tömegű páncélos célba jutattására, terepviszonyoktól függetlenül. A videón látható MonsterMax nevű Monster Truck építője mégis úgy gondolta, tesz egy próbát kötélhúzásban.

Ellenfele a V10-es Mercedes Motorral szerelt Leopard 1-es német páncélos volt, a MonsterMax pedig egy Chevrolet Silverado volt, mielőtt pokoli szörnyet építettek volna belőle. 6,6 literes V8-as dízelmotorjának ismeretlen a teljesítménye, de az biztos, hogy négy keréken egy ilyen húzóversenyben nincs ellenfele. 

Ezt az öttonnás katonai teherautóval végzett teszt is bizonyította, az amúgy komoly húzóerővel rendelkező gépnek esélye sem volt.

A 42 tonnás Leopard viszont más dimenzió, ezt a földúton végzett teszt egyértelműen bizonyítja. A MonsterMax hiába kegyetlenül erős, ekkora tömeggel és tapadással szemben tehetetlen, a nyomaték pedig szó szerint utat tört magának. Az osztóműből kiálló kardántengely elpattant akár a ropi, pedig egy igen masszív darabról van szó.