A panamai zászló alatt hajózó konténerszállító, a Milano Bridge épp egy javítás után, üresen érkezett a szárazdokkból, amikor újabb látványos balesetbe keveredett. Dél-Koreában Puszan kikötőjében nem tudta elkerülni a kikötőben álló óriási darukat, és háromnak is nekiütközött.

Az első hatalmas robajjal omlott össze, a másik kettő enyhébb sérülésekkel siklott ki a mozgást biztosító sínekről. Az első daru kezelője enyhébb sérülésekkel került kórházba, az anyagi kár viszont láthatóan jelentős. 

A Milano Bridge egyike a legnagyobb konténerszállítóknak, 2018 óta segíti az áruk globális szállítását, 14000 TEU kapacitással.  A TEU (Twenty Foot Equivalent Unit) a tengeri áruszállításban használt, képzett mértékegység,  amellyel a konténerforgalom nagyságát határozzák meg.  A TEU a 20 láb hosszúságú fémkonténert jelöli. Az egységkonténer szélessége általában nyolc láb, ami körülbelül 12 regisztertonnának és kb. 34 m³-nek felel meg. 

Talán a tömeg felől lehet legjobban megfogni a hajó óriási méreteit, az 1 TEU kapacitásra jutó maximum rakomány körülbelül 21 600 kg, vagyis 21,6 tonna. Ebből kiindulva a Milano Bridge nagyjából 302 ezer tonnányi áru szállítására képes.