Az Egyesült Államokban semmi különleges sincs az ötödik generációs Pontiac GTO-ban, de abban kételkedünk, hogy egy ilyen Lamborghini-jelmez segítene a helyzeten. 

Eladója szerint mégis ez az egyik legszebb Lamborghini-másolat, ami igazán jó állapotban keres új gazdát, V8-as motorral az orrában, és rengeteg furcsa kiegészítővel a karosszériáján, kívül-belül. Ára 10,3 millió forint, ami már közelít ahhoz az értékhez, amennyiért egy tényleg különleges, akár olasz sportautó is beszerezhető. 

Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 1 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 2 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 3 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 4 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 5 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 6 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 7 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 8 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 9 Lamborghini-jelmezt kapott ez a szegény Pontiac GTO 10