A szülei kicsit magára hagyták az Audi szalonban azt a 3 éves gyereket, aki később kellemetlen perceket okozott nekik a bíróságon. Az AsiaOne információi szerint a család besétált az autókereskedésbe és míg apuka és anyuka nézelődött, addig a gyerek tíz autót karcolt össze egy kaviccsal. Az autók között nem csak olyan olcsóbb modellek voltak, mint a Q3, de sikerült egy jól felszerelt Q8-ast is betalálnia.

A kereskedő persze roppant bosszús lett az eset miatt, így több mint 11,5 millió forintnyi összeget követelt a szülőktől. Az indoklása elég világos, hiszen ezeket az autókat újra kell fényezni, ezért nem adhatja már el az eredeti értékükön, a vásárlóival is tudatnia kell, hogy javított autókat ad el nekik. Ez jelentős kiesés ekkora mennyiségnél.

Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban 1
Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban 2

Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban

Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban 5
Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban 6
Fotó megosztása:

A bírósági tárgyaláson elmondták a szülőknek, hogy a gyerek életkora nem lehet kifogás egy ilyen figyelmetlenségre. Végül valamivel több mint 4 millió forint megtérítésére kötelezték a párt. A bíró kiemelte, hogy érdemes lenne megtanítani a gyereknek, hogy hogyan vigyázzon a körülötte lévő tárgyakra.

Hatalmas kárt csinált egy hároméves gyerek az Audi szalonban 7