A helyszín Kalifornia, de ez nem filmforgatás, és nem a Másnaposok következő része, hanem maga az élet. A videón szereplő fiatal hölgy több forrás szerint is balesetet okozott, majd elmenekült a helyszínről. Egy szemtanú követte, és a parkolóban elállta az útját, a felvétel innen indul.

Ami pedig történik az a rossz döntések gyors sorozatának iskolapéldája. A fiatal nő mindent egy lapra téve próbál meglógni, törött autójának lökhárítóját begyömöszöli az utastérbe, a kihelyezett porszívóban némi kárt okozva pedig végül sikerül elhajtani. Úgy, hogy ezen a ponton már látszik az arca, a rendszáma, a törött autó, minden.

a videó a hirdetés után indul

Hisztérikus menekülése közben kérleli a férfit, hogy álljon el az útjából, többször sajnálatát fejezi ki, és még a gonosz nagymamájára is hivatkozik, hátha emberünk megsajnálja. 

A videó pedig ahogy az lenni szokott, virálisan terjedni kezd, és a net népe gyorsabban végére jár az ügynek, mint a rendőrség. Megtalálják, lefotózzák az autót, ami csak úgy áll az utcán, mintha semmi sem történt volna.

A videót eredetileg posztoló Facebook oldalon az is gyorsan kiderült, hogy kiről van szó, és valaki még a rendőrségi adatlapját is megszerezte, amin szerepel, hogy volt már köze drogokhoz, nem egyszer. 

Csakhogy a balesetről hivatalos bejelentés nem érkezett, így a történet vége nem más, mint egy gyenge lábakon álló rendőrségi ügy, egy furcsa jelenetről készült videó egy parkolóban, és a törött Hyundai Sonata.