Nem ez az első ilyen eset, 2015-ben egy orosz Audiról készült képek járták körbe a közösségi oldalakat. Azt a kocsit is otthagyták egy építkezés területén, a melósok pedig jobb megoldás nem lévén, körbeásták, és várták a tulajt. 

Ugyanez ismétlődött meg ezúttal Lengyelországban. Szczecin város egyik utcáját felújítják, egy autó viszont a placcon maradt. A munka határideje vészesen közeledik, a vállalkozó ezért nem vár, és belekezdenek a földmunkákba, a BMW pedig egy apró szigeten reked az építkezés közepén.

Miért nem szállították el még az ásás megkezdése előtt? A felújítást végző cég egy héttel a munka megkezdését megelőzően értesítette a helyieket, és úgy tűnik, mindenki vette az adást, a BMW tulajdonosát kivéve. A bajok azzal indultak el, hogy megkezdték a munkát. Így ez már nem köz-, hanem munkaterület, ahol a városvezetésnek nincs jogköre az elszállításra. Mindenért a munkavégző vállalkozás felel, nekik pedig pláne nincs joguk az autóhoz nyúlni. 

Ezért most nagy erőkkel keresik a tulajdonost, legális úton csak vele együttműködve lehet az autót eltüntetni, viszont ha emiatt csúszik az építkezés, akkor komoly pert kaphat a nyakába cég. 

Körbeásták a melósok az otthagyott autót, de a helyiek nem röhögnek 2 Körbeásták a melósok az otthagyott autót, de a helyiek nem röhögnek 3