Mintha csak egy jelenetet látnánk a Halálos iramban-filmekből. A tipikus kaszkadőrtrükköt, ahol palacsintává zúznak egy autót, és a vágás után jól látható, hogy a főhős egy másik roncsból kászálódik ki. Mindannyian tudjuk, hogy ezt a való életben nem élte volna túl, bár egy pár napja történt baleset alapján úgy tűnik, a kilapított roncsból is van menekvés. 

Egy 2006-os Nissan 350Z haladt az I-787-esen New York államban, amikor a 28 éves sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és egy 20 tonnányi lisztet szállító kamionnak ütközött. A tehergépjármű pont a Nissan tetejére dőlt az ütközés erejétől, és teljesen szétzúzta az autót. A vezetőnek még volt annyi ideje, hogy lehúzódjon a jobb oldali ülésre, ez mentette meg az életét az első körben. A második, és még fontosabb körben a tűzoltók dolgoztak vakmerően, légpárnás emelővel annyi helyet csináltak, hogy kimenthessék beszorult férfit, fél óra megfeszített munkával sikerült is kiemelniük. 

A beavatkozó egységek szerint tényleg isteni szerencse a megmenekülése, a kamion vontatmánya 15 centis réssel feküdt fel a szalagkorlátra, ez adott elég helyet a túlélésre. Ha ez nincs, akkor garantáltan összezúzza a teljes autót, és az autós nem ússza meg ennyivel.

Kamion lapította ki a gyorshajtó Nissant, a sofőr túlélte 1Kamion lapította ki a gyorshajtó Nissant, a sofőr túlélte 2Kamion lapította ki a gyorshajtó Nissant, a sofőr túlélte 3Kamion lapította ki a gyorshajtó Nissant, a sofőr túlélte 4Kamion lapította ki a gyorshajtó Nissant, a sofőr túlélte 5