Michael Fux, üzletember nem azok közé a milliárdosok közé tartozik, akik nem mutatják meg, hogy milyen fényűző életet élnek. Fux ráadásul imádja az autókat, méghozzá a nagyon drága és exkluzív autókat, ezért ő nem elégszik meg soha azzal a Ferrarival vagy Rolls-Royce-szal, amit bárki megvehet a boltban. A kubai bevándorlók sarja rengeteg járművet birtokol és ezeket hatalmas garázsban tartja, ráadásul rendszeresen bemutatja őket Instagram-oldalán is.

Különösen kedveli a Rolls-Royce-okat, ezért a tervezők elé mindig új kihívásokat állít. Egyedi színkombinációi mindig meghökkentőek, ám ezekből lesznek később az igazán értékes darabok. Az elsősorban bútorban utazó autórajongó által megálmodott színeket az ő engedélye nélkül hivatalosan nem is használhatja más vásárló, így biztosított az egyediség. Legutóbb egy narancssárga Cullinan került a gyűjteményébe, amely a 12. Rolls-Royce a háznál.

Itt az ember, aki úgy veszi a 100 milliós luxusautókat, mint más a szalámit 2

A színek elnevezése is sokat mondó: Fux Fuxia Pearl (Phantom), Fux Fuxia (Dawn), Fux Blue Candy (Dawn), Fux Intense Jade Pearl (Phantom), Fux Aequus Green Jade Pearl (Wraith), Fux White (Ghost), Fux Purple Candy (Phantom Drophead Coupé), Fux Red Candy (Phantom Drophead Coupé), és Fux Yellow (Phantom Drophead Coupé).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Which car should I take out to a meeting…a 35 year old man in the hospitality industry. What’s not pictured is the #rollsroyce #cullinan, the #mclaren720s and the #porsche911r @porsche @mclaren @rollsroycecars

Michael Fux (@fuxwithmichael) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2019, időpont: 11:25 (PST időzóna szerint)