Samai Khammongkul kettős életét él. Munka közben menedzserként keresi kenyerét Thaiföldön, de ha kicsekkol a melóból, akkor átvedlik földönkívüli halálosztóvá. Predator-jelmezben motorozik ugyanis, és az élethű külső mellé a motorjai is elég extrémek.

Nem csoda, hogy úton-útfélen megállítják a rendőrök, járókelők, leginkább egy közös szelfi kedvéért.

Ez nem motor, ez egy guruló földönkívüli szörny egyenesen a mozivászonról 1

A rajongás nem ma kezdődött, Samai hosszú évek óta a Predatorok bűvöletében él, és van rá lehetősége, hogy szenvedélyének hódoljon. Lenyűgözi a földönkívüli faj technikai fejlettsége, ezért törekszik a minél komolyabb hasonlóság elérésére. Mind a négy motorja kötődik a sci-fi tematikához, a jelmezeket pedig maga készíti, mind egyedi, motorozható darab, nem akadályozzák a mozgást, a maszk pedig bukósisak a borítás alatt.

Ez nem motor, ez egy guruló földönkívüli szörny egyenesen a mozivászonról 2Ez nem motor, ez egy guruló földönkívüli szörny egyenesen a mozivászonról 3Ez nem motor, ez egy guruló földönkívüli szörny egyenesen a mozivászonról 4

Ezeket a műveket el is adja a világ más táján élő rajongóknak, nagyjából félmillió forintnyi bakhtért gyárt le egy-egy kézműves darabot.