A balesetről mi is beszámoltunk, de a Katasztrófavédelem rövid közleménye eléggé szűkszavú volt: “Letért az úttestről, és az út menti fák közé hajtott egy személygépkocsi Seregélyes határában, a Sárosd felé vezető úton. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki járműből. Életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A jármű másik két utasa megsérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.”

Erre a személytelen hírre fejünket sem biccentjük, de ha látjuk a BMW roncsait, és tudjuk, hogy az áldozat egy kamasz lány, és a sofőr is 17 éves, akkor már árnyaltabb a kép, akkor eszünkbe jut, hogy mi is ültünk ilyen meggondolatlan vezető mellett, vagy a mi gyermekünk is beülhet a jogsival vagánykodó osztálytársa mellé.

A fiatal srác elvesztette uralmát a kocsija fölött és fának csapódott. Ő és az anyósülésen lévő barátja életveszélyesen megsérült, a hátul utazó szintén 17 éves lány életét vesztette. Mindannyian a baleset helyszínétől nagyjából kétszáz méterre lévő szakgimnázium diákjai voltak.

SEREGÉLYESI TINILÁNY HALT MEG A BALESETBEN

Tragikus baleset történt ma reggel Seregélyesen. Egy BMW 17 éves sofőrje elvesztette uralmát a kocsija fölött és fának csapódott. Ő és az anyósülésen lévő barátja életveszélyesen megsérült, a hátul utazó szintén 17 éves lány életét vesztette. Mindannyian a baleset helyszínétől nagyjából kétszáz méterre lévő szakgimnázium diákjai voltak.

Közzétette: Kéklámpások – 2018. november 14., szerda