Az olajmezőkért folytatott harcok során foglalta le az orosz hadsereg az alábbi járműveket, amelyeket az ISIS terrorszervezet használt.

Ezeket a nem mindennapi, páncélozott szörnyeket most bárki megtekintheti, aki Moszkvában jár, ugyanis kiállították őket az egyik parkban. A külső borításon lévő fehér felirat a páncélzat vastagságát jelöli, amely helyenként eléri a 26 millimétert.

Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 1

Az “utastérre” nem fordítottak sok energiát, hiszen itt a funkcionalitás a lényeg, nem a dizájn vagy a kényelem. Ha pedig valaki felfedezni vélt néhány amerikai Humvee-t a lemezek alatt, az nem tévedett.Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 2Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 3Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 4Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 5Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 6Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 7Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 8Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 9Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 10Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 11Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 12Ilyen brutális szörnyetegekkel harcol az ISIS 13