Túl sok lóerő, túl nagy magabiztosság, és túl kevés vezetési tudás. Ha ez a három tényező találkozik, akkor nagy eséllyel árokba kerül a méregdrága sportgép, és úgy tűnik, egyre több esetben történik meg ez a szerencsétlen együttállás.

Ezen a videón egy holland M4 tulajdonosának sikerült elmérnie az útviszonyokat, és úgy esett le orral az árokba, hogy a menetstabilizáló rendszer is láthatóan feltette a kezét, nekem ez túl sok, ember, én menthetetlen esetekkel nem foglalkozom.

A helyszín még mindig Hollandia, vélhetőleg ugyanaz a találkozó, ahol a hűvös idő, hideg gumik, hideg fékek nem tartották vissza a gyönyörű BMW M2 sofőrjét egy kis drifteléstől. A hátunkon végigfut a hideg a hangtól, ahogy eltalálja a padkát, de a német mérnökök munkáját dicséri, hogy a gép kibírta az ütközést, saját kerekein gurult el a helyszínről.

A találkozós távozás közben csúf bukás kategória abszolút királyai a Ford Mustang-tulajdonosok. Talán nincsenek tisztában az ötliteres V8-as valódi teljesítményével, sosem próbálták még ki pályán az autó valódi határait, ezért amikor elindul a gép fara, tehetetlenül sodródnak, és okoznak balesetet.