Ezt a videót annak a Peugeot sofőrnek küldöm sok szeretettel, aki még tavaly mutatott be hasonló mutatványt Mende és Sülysáp között a 31-es főúton. Szintén tömött sorban haladtunk, neki pedig előzni támadt kedve, és mivel lendületbe jött, tizenkilencre lapot húzva az egész sort le akarta tudni. Persze jött a kanyar, és a kanyarral másik autós is szemben, így ijedtében visszahúzott jobbra, árokba lökve egy Fiat Barchettát. Szerencsére a padka, és az árok tiszta volt, fát, sziklát nem talált a Fiat, így tragédia helyett pár karcolás lett a rizikós manőver vége.

Sosem felejtem el, mert könnyen lehettem volna én is a Fiat helyén, olyan helyzetben, amikor nincs menekvés. Egyszer csak jön valaki oldalról és csatt! Ezért küldöm ezt a videót a Peugeot sofőrjének, és mindenkinek, aki bevállal ilyesmit azért a 10-15 percért, amit nyerhet mások életének veszélyeztetésével.

Mert ez a felvétel a kretén, közveszélyes vezető esszenciája, minden ott van benne. Gyorshajtás esőben, rossz helyzetfelismerés, rossz reakció veszélyhelyzetben, szinte minden körülményt figyelmen kívül hagyott, csak nyomott egy kövér gázt, és műszakba állította az őrangyalokat. Akik ekkora hülyeséggel már képtelenek megbirkózni.