Ömlik az arcunkba az audiovizuális tartalom, és ha egy formátum sikeres, azt addig kell facsarni, amíg egy csepp haszon is van benne. Ilyen ötlet az “X dolog az elmúlt száz évből” című videósorozat. 

Mindenre rá lehet húzni, és garantálta a milliós nézettség. Női alsóneműk, férfi gatyák, frizurák, sminkek, táncstílusok, böfögési szokások, bármit el lehet adni így. Még autókat is, és felületes szemlélőként fel sem tűnik, mi a probléma a 100 Years of Cars kisfilmjével. 
Igen, nincs semmilyen vezérfonal, elgondolás az időrendben egymás után pakolt autók mögött. Egy Auburn nyitja a sort, muzeális darab, legalább a pontos típusát jó lenne tudni, de ilyen infókkal nem kényeztetnek minket az alkotók, ahogy a későbbi modellek esetén sem. 
Jönnek sorra, a hatvanas évekre jellemző Chevrolet Camaro SS után egy Fiat 124 Sport Spider az évtized autója, majd Porsche 911, Toyota RAV4, Prius, végül korunk autója a Tesla S model? 
Nekem inkább úgy tűnik, épp ezek akadtak fotózható, és mozdítható állapotban, így sikerült összetákolni a sorozat újabb darabját, ami információt nem ad, ráadásul nem is szórakoztató.