Még az életben nem mentem 300 km/óra feletti sebességgel, csukott szemmel pedig meg sem merném kockáztatni. Nem úgy, mint az 52 éves brit férfi, aki nemrég túlszárnyalta saját sebességrekordját, méghozzá vakon vezetés kategóriában. 
Mike Newman sajnos nem azért vezetett vakon, mert be volt kötve a szeme egy sállal, már hosszú évek óta elvesztette látását, mégis él-hal a gyors autókért, és imád vezetni. Fogyatékossága egy pillanatra sem gátolja meg abban, hogy azt tegye, amit a legjobban szeret. 
A középkorú férfi egy 1200 lóerős Nissan GT-R volánja mögött, lezárt kifutópályán csapott a lovak közzé, hogy megdöntse tavaly felállított 299 km/órás rekordját – akkor egy Porsche 911-el vágott neki.
Jól látható, hogy Newman mögött egy másik Nissan is haladt, amiből folyamatosan instrukciókkal látták el a látássérült pilótát, nehogy végül a fűben érjen véget a móka. 
Az új rekord 323 km/óra, ami igen tekintélyes eredmény, hiszen a hitelesítéshez oda-vissza végig kellett száguldani a 2,9 kilométer hosszú kifutón, és a két menet átlagsebessége adta meg az imént említett rekordot.