Műhely nincs meztelen nők nélkül. Mármint a falon naptár formájában. Ez alapvetés. Ugyanígy egy autókiállítás is sótlan, ha nem találnak kivillanó combokat és vonzó dekoltázsokat a fényképezőgépek érzékeny lencséi.

Azért van egy pont, ahol mindez átbillen, és a nők és autók keverte férfivonzó elixír elcsúszik egy érdekes és bizarr irányba. Ez a stílus egy szűk rétegnek szól, azoknak, akik érzékei meglepő dolgoktól indulnak be. A fetisizmus ezer válfaja burjánzik már világunkban, a gázmaszktól az esőkabátig minden lehet erotikus tárgy, de hogy a tűsarkúban pedált pumpáló csinos hölgyek látványára is gerjednek egyesek, az mindenképp egyedi jelenség.

Az még egyedibb, hogy voltak olyan leleményes üzleti szellemmel megáldott arcok, akik pénzt láttak ebben a témában, és szorgosan gyártják az internetre videóikat, képgalériáikat. Ezeken csinos és vonzó hölgyek kerülnek bajba, javarészt lerobbannak kedvenc autójukkal, és lázasan próbálják beindítani, közben lakkozott körmökkel mezítláb pedált pumpálnak serényen, esetleg mindezt a már járó motornál is megismétlik.

Akiket ez hidegen hagy, nos ők válogathatnak a sárban elakadt, tanácstalan modellhölgyek közül, agyagfoltos kiskosztümben. Ha pedig valaki behatóbban szeretné tanulmányozni ezt az érdekes “irányvonalat”, az a http://www.carstuckgirls.com webcímről indulva eljut az érdekes videók erdejébe.


Íme a sárral küzdő hölgyek…


Nem hallottál még ilyet? OSZD MEG IDE kattintva, és világosítsd fel ismerőseidet is :)