Egy észak-karolinai anya örömmel szaladt ki a házuk előtt megálló taxihoz, amelyben kórházi kezeléséből tért haza fia. Amikor azonban kinyitotta az autó ajtaját, majdnem kiesett a kocsiból a fiú kihűlt, merev holtteste. 


A’Darrin Washingtont tíz éve kezelték nem múló tüdőgyulladással, amelyben egy nem gyógyítható betegsége miatt szenvedett. Idén november 13-án ismét beutaltál a Cumberland megyei kórházba, ott azonban félrediagnosztizálták: először bakteriális eredetű tüdőgyulladásra kapott kezelést, ám állapota súlyosbodott. Amikor rájöttek tévedésükre, beállították a helyes gyógyszerre, és november 22-én hazaküldték, noha a fiatalember még mindig gyengének érezte magát, és kérte, hogy a kórházban maradhasson.
Egy nővér taxit hívott a kórház törzsvendégének számító fiatalembernek, ám aztán segítséget kért az intézmény biztonsági szolgálatát ellátó AlliedBarton Security Services munkatársaitól, mert a páciens “nem volt közreműködő, és nem volt hajlandó kommunikálni”. A biztonsági őrök kerekesszékbe emelték és kitolták a kocsihoz A’Darrint, majd beemelték a hátsó ülésre, keresztbe tették a lábát, és útjára bocsátották. 
Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy Deborah Washington gyermeke már a kórházban életét veszítette, vagy a 45 perces utazás során hunyt el, az asszony mindenesetre múlt pénteken kártérítési és büntetőpert indított a biztonsági szolgálat ellen halált, illetve érzelmi sérülést okozó vétkes hanyagság miatt.

Tudja hogyan fogyaszthat kevesebbet télen autója? Hogyan tárolja a nyári gumijait télen? Téli autózással foglalkozó rovatunkban választ kaphat ezekre és más a témával kapcsolatos kérdéskere is. Kattintson!.