Egy floridai fiatalasszony, Tamika Williams egy hete éjfél előtt öt perccel még a legkevésbé sem volt otthon, de senki nem vádolhatta azzal, hogy nem törődik gyermekével, hiszen a kétéves kislány ott ült mögötte a kertvárosi utcákon száguldó szabadidőautóban. 

Talán a késői óra, talán az elfogyasztott nagyobb mennyiségű alkohol okozta, hogy Tamika elnézett valamit, egy sarkon nekihajtott egy fának, és felborította autóját. A kocsi megpördült hossztengelye körül, és egy ház kerítése állította meg. Csodával határos módon sem neki, sem gyermekének nem esett bántódása, kalandjaik azonban ezzel még korántsem értek véget. 
A rendőrhöz vágta gyermekét a részeg anya 1
A rendőrhöz vágta gyermekét a részeg anya 2

A rendőrhöz vágta gyermekét a részeg anya

A rendőrhöz vágta gyermekét a részeg anya

A rendőrhöz vágta gyermekét a részeg anya 5
Ebben a bonyolult kereszteződésben történt a baleset
Fotó megosztása:
Ebben a bonyolult kereszteződésben történt a baleset

Ebben a bonyolult kereszteződésben történt a baleset

Ebben a bonyolult kereszteződésben történt a baleset


Tamika ugyanis megpróbálta beindítani a roncsot, és amikor ez nem sikerült, gyalogosan szeretett volna távozni a helyszínről, karjában kétéves gyermekével. Csakhogy ekkorra megérkeztek a rendőrök, akiket a baleset miatt egy szomszéd hívott ki. Felszólították a nőt, hogy álljon meg, majd amikor nem reagált, elállták az útját. 
A harcias amazon ekkor az egyik rendőr felé dobta kislányát. A férfi ösztönösen elkapta a gyermeket, akinek anyja ekkor már ököllel ütötte a járőr másik, női tagját. Többször fejbe vágta, arcon ütötte; a püfölésnek csak akkor lett vége, amikor a másik rendőr sokkolóval ártalmatlanította a szülők gyöngyét. 
Az orlandói Tamika Williams ellen gyermek elhanyagolása, hivatalos személy elleni erőszak, letartóztatással szembeni ellenszegülés, valamint baleset helyszínének elhagyása miatt indítanak eljárást, gyermekét állami gondozásba vették.
Nem ez volt az első eset, hogy gyermekét dobáló anyáról hallhatunk. Fél éve egy metrózó anyuka dobta el kisfiát, hogy szabad kézzel bunyózhasson utastársával; arról az incidensről megrázó videofelvétel is készült.