David Welch szeptember másodikán bepattant autójába, és útnak indult. Családtagjai dolgoztak, iskolában voltak, így senkinek nem tűnt fel az eset, de amikor az 54 éves férfi este nem tért haza, felesége felhívta a rendőrséget. 

Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 1
Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 2

Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott

Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott

Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 6
Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 7
Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 8
Fotó megosztása:
Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 9


Ne tessenek izgulni, majd előkerül – ez volt az ilyenkor szokásos válasz. David Welch azonban nem került elő, mint ahogy rozsdabarna kisbuszát sem látták sehol a rendőrök, pedig nagy erőkkel keresték, miután négy nappal később a család hivatalosan is bejelentette, hogy David eltűnt. 
Másfél hónappal később, több mint ezerháromszáz kilométerrel messzebb egy autóstoppos pillantotta meg egy völgy mélyén, egy vízmosásban az autót. A mentőcsapatok már csak a sofőr ülésbe szorult holttestét találták meg – és tucatnyi papírlapot. 
A papírlapokon levelek voltak, levelek, amelyeket négy fiának és feleségének írt búcsúzóul a férfi. Ezeket átadták családjának, tartalmukat nem hozták nyilvánosságra. 
A rendőrség tanácstalanul áll a baleset előtt. Feltételezik, hogy David Welch elaludt a volánnál, mert nem találtak féknyomokat, sem manőverezésre utaló jeleket az úton, illetve a meredély tetején. Azt azonban nem tudták, miért járt ilyen messze a családi fészektől. Erre felesége sem tudott választ adni, pedig 32 év házasság után alighanem jól ismerte már. 
Hetekig volt autója foglya, levélben búcsúzott 10
David Welch Pontiac Montanája a világtörténelem egyik legunalmasabb autója volt, nem úgy, mint a Porsche 911, amely még most, ötvenévesen is elcsavarja a férfiak fejét. Hogy hogyan csinálja, arról itt olvashattok.