A részeg, erősen ittas állapotban lévő emberekre általában jobban vigyáznak az égiek. Biztosan volt már mindenki tanúja hatalmas biciklis borulásoknak, kocsma lépcsőjén való leesésnek, vagy akár autóbalesetnek, amik egytől egyig részegekkel történtek meg, és csodával határos módon valahogy mindig megússzák az esetet.
 
A most következő főhősünk is erősen felöntött a garatra, ha hinni lehet az információknak. Először csak bóklászik a sávokban, amire egy jól irányzott dudálás figyelmezteti a másik autóból, de a kereszteződéshez érve, már nem volt menekvés. A sofőr látása hosszabbra nyúlt, mint a valóság, és nem igazán érzékelte, hogy a forgalom bizony áll. Szinte fékezés nélkül rongyolt bele a kisteherautóba, és ami ezután történt arra tuti, hogy nem számított. 
Úgy kel fel a férfi az útról, mintha másnapos reggelen kászálódna ki az ágyból, láthatóan nem történt nagy baja, a részegek védőszentje ezúttal is éber volt. 
Bizonyításképpen, hogy nem egyedi esetről van szó, kerestem még pár hasonlót. Ezen például egy kamionnal száll szembe a férfi, aki láthatóan bátorra itta magát. 
Ez előtt inkább nem is írok semmit, érdemes kivárni a végét.
A következőben egy földmunkagép vezetője nincs a helyzet magaslatán, 6 autót tör össze, mire elkezdik kirángatni a fülkéből. Azt írták a videó alá, hogy részeg volt a sofőr, de lehet, hogy csak azért olyan kába már a végén, mert brutális ütéseket kap fejre. Bár akkor mi magyarázza az összetört járműveket?