A 34 éves brit titkárnőt, Ellie Cole-t még áprilisban videózták le, ahogy a buszra várva egy visszafogott tánccal ütötte el az időt. Természetesen a felvétel az interneten landolt, és a hölgy pár hónap alatt online sztár lett.
“Láttuk ezt a hölgyet a kávézónkkal szemközt táncolni, és úgy gondoltuk, egyszerűen aranyos. Errefelé mindenki ismeri, és a sofőrök is gyakran rádudálnak elismerésül. Nem szégyell nyilvánosan táncolni, és ez inspirál mindannyiunkat” – nyilatkozta az egyik brit lapnak Jane Rowland, a buszmegállóval szemközti kávézó tulajdonosa, aki a videót készítette a táncoló asszonyról. 
A rövid mozgókép pár nap alatt több százezer emberhez jutott el. Ellie egy pillanatig sem bánja, hogy rengetegen megnézték már, és nem haragudott meg a videó készítőjére sem. “A munkából hazafelé menet minden nap bedugom a fülest, és nem tehetek róla, táncolnom kell. Anyukám szerint megbolondultam, de szerintem teljesen normális, 34 éves nő vagyok, aki szeret táncolni.”

A buszmegállótól a színpadig 3
Ezzel azonban még nem fejeződött be a történet, nemrég egy eastleigh-i színházban ajánlottak neki szerepet, Hampshire-ben. A Point Színházban bemutatandó “AH Man” című előadáshoz kerestek szereplőket, amikor rábukkantak Ellie Cole videójára a neten. Természetesen Miss Cole elvállata, elmondta, hogy nem áll tőle távol a színészet, mivel előadó-művészetet tanult korábban. 
A családja, legfőképp kisfia, teljes mértékben támogatta őt, mikor megmutatta nekik, hogy mit is kell eljátszani a színpadon.