A fiatal, újgazdag család sarja, egy kínai hölgy kölcsönvette anyuka autóját és elindult plázázni. Talált is egy remek parkolóhelyet ahonnan majd egyszerű lesz kiállni, nem tolatnak rá és az ajtót is könnyedén ki tudja nyitni. 
Igen, jól látjátok ez bizony az út kellős közepe, és nem mintha ez ebben a szituációban bármit is jelentene, egész pontosan a dupla záróvonalon állt meg a Maseratival. 
A több mint 70 millió forintos, 460 lóerős fehér, olasz autócsodát Csungking városának egyik utcáján hagyta ott a csinos leányzó, és a szemtanúk elmondása szerint simán elsétált az autótól. Az arcátlan parkolás, vagy inkább az otthagyás jobb kifejezés, a rendőrség figyelmét is felkeltette és mire a 22 éves Xiu visszaért az autóhoz, egy közlekedési rendész már rég ott malmozott a motorháztetőn. 
Parkolásból elégtelen 3
A nő elképesztő magyarázatot adott a dologra, állítólag azért parkolt az út közepére, mert a sávelválasztó dupla záróvonalat ugyanolyannak hitte, mint a parkolósáv mellett végig haladó, az utat szegélyező fehér csíkot és azt vélte, hogy ott nyugodtan leállíthatja az autót. A rendőr előbb elmagyarázta a csíkok közötti különbséget, majd bírság helyett figyelmeztetésben részesítette Xiu kisasszonyt. 
Azt is elárulta a rendőrnek, hogy mivel az autó csak a garázsban porosodik, néha kölcsönveszi, hiszen kár lenne egy ilyen szépséget állni hagyni heteken keresztül. 
A képre kattintva, a galériában még láthattok néhány igen meglepő parkolási módszert. 
Parkolásból elégtelen 4