Ichwan Noor nyilvánvalóan imádja az autókat, csak egy kicsit más formában, mint mi többiek – na jó, nagyon más formában. 

Erről már korábban tanúbizonyságot tett, amikor kockává préselt egy Volkswagen Bogarat (lásd videó alább). Na nem úgy, ahogy a roncstelepek hidraulikus prései szokták, hanem féltő gondoskodással, elegyengetve, szépen kivasalva. 
Aztán alighanem rájött, hogy a kocka túlságosan kézenfekvő forma egy mechanikus szerkezetnek, ezért a természetesebb gömb felé fordult. A Bogár barátságos domborulataival adta is magát a munkára, bár az ívek, amiket az alkotó előcsalt az acéllemezből, nem pontosan fedik az öreg Ferdinand Porsche eredeti elképzeléseit. 
Noor alkotását egy feltörekvő művészeteket pártfogoló Hong Kong-i galériában, a most megnyílt Art Baselben állították ki. A nemzetközi celebek és mágnások által látogatott tárlaton hatalmas sikere volt a kocsigolyónak, amit 88 ezer dollárért (20 millió forint) vásárolt meg egy műgyűjtő. 
Valószínűleg többet is adtak volna érte, ha teljesen egyedi darab, Noor azonban úgy gondolhatta, ha már belefogott, nem áll meg egy gömbbogárnál, ezért rögtön öt darabot készített. 
Szabad tehát a vásár, bár mielőtt átutaljuk azt a húsz milkát, kérdezzünk rá a postaköltségekre: ezt még a híresen olcsó kínai posta sem fogja neked fillérekért Magyarországra szállítani.