Átszakadt az orosz utakról érkező elképesztő videók gátja. Mára naponta több tucat lehetetlen sztorit kapunk, lassan nem marad váratlan esemény, amit nem rögzít egy fedélzeti kamera. Ezért zanzásított postban szedjük össze az elmúlt napok legmegdöbbentőbb felvételeit, megspórolva pár felesleges kattintást.

1. Ütközés és pánik – Az első felvétel klasszikus baleseti szituáció, a sort előző Lada elé érthetetlen bágyadtsággal cammog ki egy előtte haladó autó, ráfutásos ütközés az eredmény. Előre szólok, aki nem bírja a pániktól őríjtő hangon visító hölgyeket, már most némítsa le a lejátszót.


2. BMW gázolás – A dupla záróvonal nem hatotta meg a BMW X5 sofőrjét, kemény tempóval tekert a dugót kerülve, amikor a sávot tisztának vélő robogós elé hajtott.


3. Majdnem halálos akciójelenet – A Cobra 11 ehhez képest kutyafüle, a legprecízebb német kaszkadőrök nem vállalnának el egy ilyen életveszélyes mutatványt. Ehhez a sors kell a rendezői székbe, meg egy félkegyelmű Ladás, aki Semir Gerkhan-nak képzeli magát.