A Hummer vásárlóközönsége finoman fogalmazva sosem számított átlagosnak. Főleg a második generációtól igaz ez, tisztelet a kivételnek, de nagy átlagban magamutogató pávák mozgó platformja csak az autó.

Azt tudjuk, hogy a Balatont nem bírja a típus, viszont a tuningot annál inkább. Az említett tulajdonosi kör pedig előszeretettel alakítja saját szájíze szerint a feltűnő verdát, retinát égető neonfényekkel, csillogó malomkőnyi felnikkel. Ebből a mezőnyből kitűnni nem egyszerű, de van akinek sikerül.

Itt van például ez a Black Knight nevezetű átirat, ami inkább filmes kellék, mint közlekedési eszköz. Az LSD ajtók és a karácsonyi fények még hagyján, a legmegdöbbentőbb az autóra aggatott fegyverarzenál. Van itt minden a szekercétől kezdve a lovagi kardon át egészen a forgó csőköteges géppuskáig bezárólag. Első pillantásra beférne bármelyik B kategóriás moziba. Szinte látom magam előtt a jelenet, mikor Joe és Bill épp a három hordónyi plutóniumtól haragra gerjedt óriáskígyó elől menekül az állig felfegyverzett vassal, valahol a Mississippi deltában.