Fiatalság, bolondság. Be kell valljam én is láttam már emberekkel teletömött autót. A kényszer szülte, a bohém ifjonti hév, amikor csak a görbére csapott este számít. A lágy zenével kísért táncmulatságra viszont nehézkes az eljutás, így került az egyliteres Suzuki Swift belsejébe tizenhárom ember. Persze erről senki sem csicsereg büszkén, ám most jöttem rá, milyen pozitív hozadéka lehet az ilyen területen szerzett tapasztalatoknak.

Ugyanis, ha tökélyre fejlesztjük a zsúfolódási képességet, akár egy világrekord büszke tulajdonosai is lehetünk. A Guinness eszement világrekordjai között a “Legtöbb ember egy Smart-ban” tétel is szerepel. Pakisztánban nekimentek a dolognak, és sikerült tizenkilenc nádszálvékony diáklányt betuszkolni a városi törpeautóba. Ez azért már valami! (Azt meg kell jegyezni, hogy hasonló eredmények gyakorta születnek, legutóbb huszonöten nyomorogtak egy Volkswagen belsejében)

Bizonyára mindenki egyetért abban, hogy lehetne emelni a tétet, lengébb öltözettel és bőséggel hozzáadott masszázsolaj hathatós segítségével. Hölgyek, van jelentkező a rekorddöntésre? :)