Nem véletlenül népszerűek az olyan filmművészeti alkotások, ahol hölgyek egymást szórakoztatják. Főleg ha általánosan férfi és nő között létrejövő kapcsolatról van szó. Ennek egyik legszebb példája (nem nem a felnőtt filmek:) az anyósülés horror, avagy hullámvasút. 
A jó minőségű kamerák és a Youtube térhódítása szülte ezt a műfajt. Nem kell hozzá más, csak egy  bitang erős autó, belevaló sunyin vigyorgó sofőrrel, egy ártatlan, naiv mit sem sejtő hölgy utassal. Aztán jöhet az ereszd el a hajamat, vad száguldás, lehetőleg keresztben, minél több G-erőt szórva a Recaro sportülésben kötözött sonkaként vergődő utasra. 
Ami a legjobb ebben, hogy szinte mindenki megnézi az ilyen videót, így természetesen a kreatív marketing képviselői is lecsaptak a lehetőségre. Ez már egy gyári videó a Subaru boszorkánykonyhájáról.
A Porsche szintén ellőtte az ötletet, pörgős vágásokkal megspékelve.
A videók hangulatát egyféleképp lehet fokozni: a volán mögé is a gyengébbik nem képviselőjét kell ültetni. Nem is akárkit. Sabine Schmitz egyike a legtechnikásabb női sofőröknek, és személyisége bírja a kamerát. Neki köszönhetik a hölgyek, hogy egy olyan pökhendi megmondóembert mosott le a pályáról, mint Jeremy Clarkson, amikor egy Ford Transittal gyorsabb kört futott a Nürburgringen, mint az angol egy Jaguár volánja mögött.
Sabine a dél-afrikai Car magazin meghívásának tett eleget, és vitt körbe 12 komoly vasat egy helyi ringen. Az alábbi videó is ekkor készült, a BMW M3 anyósülésébe pedig az újság helyi szőkesége Juilette McGuire került, hogy széles mosolyával és rémült tekintettével vigyen némi színt az ólomlábakon vánszorgó sötét télesti órákba.