A tervek.

Régen túl vagyunk azon a ponton, hogy bárki is kétségbe vonja, hogy az amerikai álom csupán egy távoli utópia. Két pofára habzsoljuk és pazaroljuk a föld erőforrásait, élen a csillagos sávos nemzettel és az ő büszkeségükkel, a nemrég kimúlt Hummerrel. Ha négykerekű szobrot kellene állítani az fogyasztói társadalom agymosó hatásának, és maró giccsbe hajló életszínvonal hajhászásának, akkor az egy krómozott Hummer H2 lenne. 

Valahogy így gondolkodott Jeremy  Dean is, és a saját eszközeivel fel is hívja erre a figyelmet. Egyszerűen fogott egy benzinzabáló Hummert és alaposan nekiesett, különböző vasmunkához hasznos eszközökkel, majd az előzetes terveknek megfelelően addig folyt az építés, amíg egy lovaskocsi forma luxusbódé alakult a péniszhosszabbító divatgépből. Az ötletet az első nagy gazdasági válság alatt csatasorba állított, szintén motortalan, lovak által húzott “Bennett Buggy”-k adták.

Érdekes módja a válságkezelésnek, a mondanivaló világos, tiszta sor, ha így haladunk lassan lovakat köthetünk autóink elé, de kétlem, hogy bárki is komolyan fogná az adást.