Persze nem az Isuzu volt az első, az Alfa Romeótól is láttunk már ilyet.

Nem volt elég a hölgyekből? Nézze meg galériánkat a Párizsi Autószalon legszebb hostesseiről, erre a linkre kattintva.

Ha nem találtál meg mindent a Párizsi újdonságok közül, csemegézz az alábbi listából!

2010 október 01 0832

Bemutatkoztak a legújabb raliautók – videó

A rali-világbajnokság francia futamával egy időben mutatkoztak be a 2011-es idény új versenyautói. Nézze meg a Citroën DS3 WRC, a Ford Fiesta WRC és a MINI Countryman WRC modellekről készült videókat.

2010 október 01 0800

Itt a sportos és puttonyos Astra – videó

Párizsban leplezték le az Opel Astra két új variánsát, a már sorozatgyártású kombit, illetve az egyelőre tanulmányként szereplő, kőkemény GTC-t. Nézze meg a bemutatót videón.

2010 október 01 0730

A legszebb lányok Párizsból – videó

Hamarosan érkezik az első fotósorozatunk a Párizsi Autószalon legszebb hölgyeiről, ám addig is megnézhetik őket videón.

2010 október 01 0700

A pólógyáros Citroënje

Mókás szabadidő-autó fogadja a Citroën standján a látogatókat. A Lacoste Concept olyan, mint a névadó ruhadarab, könnyed, játékos, a sporthoz közeli.

2010 szept. 30 1700
A Musa gázos motorral érkezett

Alfa, Fiat, Lancia Párizsban

Az olaszoknál szép lányok és szintén szép, de különösebben nem új autók álldogálnak egymás mellett.

2010 szept. 30 1530
A büszke japán apuka szeretettel néz legifjabb gyermekére, aki boldogan mosolyog

Miért nem lehet nálunk villanyautót kapni?

A Nissan standjának díszhelyét az első nagy sorozatban gyártott ötajtós, rendes elektromos családi autó, a Leaf (magyarul Levél) foglalja el. A japán gyártó sajtótájékoztatóján lelepleztek mellé még egy villanyverdát.

2010 szept. 30 1530

Pilóták nélkül a jövő raliautói

Párizsban bemutatkoztak a 2011-es rali-világbajnokság két mai is versenyző gyári csapatainak járművei. Citroën DS3 WRC és Ford Fiesta RS WRC az autószalonon, de a sztárok sehol.

2010 szept. 30 1500
Története első elektromos hajtású autóját mutatta be a Skoda a Párizsi Autókiállításon. A hófehér Octavia Combi akkumulátora modern, de az autó így sem jut messzire: 140 kilométert ígér a gyár

Az új Skoda a dízelnél is kevesebbet fogyaszt

Története első elektromos hajtású autóját mutatta be a Skoda a Párizsi Autókiállításon. A hófehér Octavia Combi akkumulátora modern, de az autó így sem jut messzire: 140 kilométert ígér a gyár.

2010 szept. 30 1430

Városi terepjáró a Peugeot-tól

Izgalmas vegyes vágottal készült a Párizsi Autószalonra a Peugeot. A leleplezett HR1 egy városi koncepció, amely a kupéktól és a szabadidő-autóktól is hozott ezt-azt.

2010 szept. 30 1400

Hibrid roadster az Auditól

Újabb autószalon, újabb variáns az Audi e-Tronra. Párizsban egy roadstert mutatott be az Audi ezzel a névvel, amelybe dízel-elektromos hibrid motor került.

2010 szept. 30 1100
Petyhüdt volt, nagymenő lett: a Párizsi Autószalon előestéjén megtartott világpremieren látottak szerint a Passat erősen megszépült. Az új Passat hazai értékesítése jövő év elején kezdődik hazánkban

Ideje volt: szebb lett a Passat

Petyhüdt volt, nagymenő lett: a Párizsi Autószalon előestéjén megtartott világpremieren látottak szerint a Passat erősen megszépült. Az új Passat a csomagtér mögött a levegőbe rugdosva magától feltárja a csomagteret.