Az út széli, bátortalan kérdezősködéstől a papírtérkép-forgatáson, ablakra tapasztott GPS-es navigáción át eljutottunk az egyik legkényelmesebb megoldásig, a telefonig. Az autó fedélzeti rendszeréhez csatlakoztatható és azon megjelenő, folyton frissülő, aktuális forgalmi helyzetnek megfelelően dinamikus tervezéssel dolgozó, veszélyekre, sebességmérésekre figyelmeztető rendszernél jelenleg nem igazán van jobb megoldás a navigációra.

Az új Suzuki Vitarában is ilyen van, egy USB kábel és a megfelelő alkalmazás telepítése után már új indokot kell találnunk, ha elkésünk valahonnan. A “nem találtam ide elsőre” már nem lesz jó duma.

A 7 colos érintőképernyőn kezelhetők a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon funkciói. Az Apple CarPlay használatával  kezelheted telefonhívásokat, lehet böngészni a zenéink között, küldhetünk és fogadhatunk üzeneteket. Az Android Autóval a Google keresési vagy éppen térképes szolgáltatásai válnak elérhetővé.  A MirrorLink segítségével pedig az okostelefon alkalmazásai jelenhetnek meg az autó érintőképernyőjén.
Támogatott tartalom.