1

Forma 1-es pálya a város közepén – Szingapúr nem az egyetlen, ahol a versenyt a városban rendezik meg, a Marina Bay Sands tetejéről elképesztő látványt nyújt a mesterséges öböl, amely a pálya egy része is egyben. A jobb sarokban látható színes emelvény pedig nem más, mint a dísztribün. A szemfüles olvasók pedig a világ egyik legkülönlegesebb Louis Vuitton boltját is felfedezhetik a bal alsó sarokban.

2

Szingapúr a legek városa, a Marina Bay Sands tetején lévő medence legalábbis biztosan a legkülönlegesebbek közé tartozik.

3

Dugómentes sztráda, Szingapúr Eye és egy csúcstechnikával felszerelt focistadion. Ez a kilátás fogad bennünket, ha körbemegyünk a Marina Bay Sands kilátójában. A dugómentes utak az autóvásárláshoz kötött kemény feltételeknek köszönhetőek.

4

A kép bal oldalát a botanikus kert foglalja el, amelyben több ezer különleges növény talál gazdára. Középen pedig a Marina Bay Garden, amely este különleges fényshow-val szórakoztatja az odalátogatókat.

5

Egy újabb kép, ami bizonyítja, hogy Szingapúr híres medencéje tényleg ott van a legjobbak között.

6

A Szingapúr Eye-ból ismét megszemlélhetjük, hogy az utak itt csúcsforgalomban is kihaltak. Azért ez figyelemre méltó.

7

Szingapúr mesterséges folyója és a híres focistadion.

Ha valaki a látottak után kedvet kapna Ázsia Genféhez, a Qatar Airwaysnek köszönhetően Dohán keresztül bármikor eljuthat, hogy saját szemével lássa a csodát.