A játék lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Ki a kiállítás fő szervezője?
Palik László
Demján Sándor
Al Roudhan Bader
Milyen sztárvendégeket várnak a rendezvényre?
Tomot és Jerryt
Dolph Lundgrent és Havasi Balázs zongora virtuózt
Jean Cloude Van Damme-ot és Arnold Schwarzeneggert
Hol rendezik a Luxusautó kiállítást?
A Hungexpo területén
A Népligetben
A Parlamentben
Név:
Email:

A kiállítást szervező Al Roudhan Bader neve ismerősen csenghet az autórajongók körében, hiszen a Kuvaitban született, de 23 éve hazánkban élő üzletember már túl van huszadik autókiállításán. Közel száz darabos gyűjteményében olyan autók szerepelnek, amelyeket itthon legfeljebb filmvásznon látni. Köztük van például F50-es Ferrari, Bugatti EB 110, Pagani Zonda és több más ász az autós kártyából.

A kiállításon negyven különleges, régebbi luxus és sportautó is bemutatásra kerül. Többek között évtizedes Lancia, Maserati, Bugatti és Ferrari ritkaságok is megcsodálhatók lesznek április 27. és május 1. között a Hungexpo területén. A felhozatalt javítja a kiállításra ellátogató osztrák luxusautó klub 250 tagja is.

Nem csupán luxus- és sportautókat állítanak majd ki, hanem különleges versenyautók és motorkerékpárok is megtekinthetők lesznek. Külön érdekesség Michael Schumacher F-1-es versenyautója, de a szervezők Horacio Pagani és Christian von Koenigsegg érkezését is ígérik. Előbbi a Pagani Zonda, utóbbi a Koenigsegg szupersportautók névadója.

A kiállított autók mellett Mac Audio Tuning & HIFI kiállítás, Scolo Di Mare fürdőruha bemutató, valamint Havasi Balázs zongora koncert is lesz. A sztár vendégek között pedig ott lesz az ígéretek szerint Dolph Lundgren.

Az eddig főként vidéki nagyvárosokban rendezett kiállításokon felmerült a látogatók részéről a vásárlási szándék is, ezért a mostani rendezvényen luxusautó kereskedők is jelen lesznek.