Luxusautók, régről 1

Luxusautók, régről

Olvasóink közül 50-en kétszemélyes belépőt nyerhetnek a kiállításra, ha helyesen válaszolnak három kérdésre.

Hány négyzetméteren kerülnek bemutatásra az autócsodák?
1500
250
10000
Milyen játék lesz a gyermekek részére?
Ugróiskola
Rajzpályázat
100 méteres síkfutás
Hol rendezik az oldtimer kiállítást?
Margitsziget
Fradi pálya
Petőfi Csarnok
Név:
Email:

1500 négyzetméteres veterán autó kiállítás nyílik Budapesten. A Petőfi Csarnokban április 1. és 8. között lesznek láthatók a különleges oldtimerek, amelyek mindegyike a második világháború előtt készült. A szervezők legendás időket idéznek meg a patinás automobilok kiállításával, azt a hőskort, amikor még a szépség és a teljesítmény volt a legfontosabb és pazar alkotások születtek számtalan a karosszéria tervező cégnél.

Egyetlen csúcspontot nem tudnánk kiemelni a számos autócsoda közül, de az egyik legnagyobb szám a nyolchengeres, 1928-as Bugatti sportautó. Mindenképp érdemes megnézni a Rolls-Royce Phantom II-t 1929-ből és az 1897-ben gyártott Panhard&Levassort is.

Az eredendően érdeklődő férfiakon kívül a szervezők szeretnék az egész családot szórakoztatni a kiállítással, a gyermekeknek rajzversenyt rendeznek. A rideg csarnokot is igyekeznek feldobni a rendezők, többek között kandeláberekkel, kellemes zenével és padokkal.

Kedvezményes belépő

Gyermekeknek és nyugdíjasoknak 600 forintba kerül a belépő, 6 éves korig a gyerekek ingyen látogathatják a kiállítást. A diákjegy ára 1000, a felnőtt belépőjegyé 2000 Ft. A felnőtt belépődíj 500 forinttal kevesebbe kerül azoknak, akik az innen letölthető lappal érkeznek a pénztárhoz. A kiállítás hétköznap 11 és 19 óra között tart nyitva, 1-én és 2-án 10-től 18 óráig látogatható. A zárónapon, 8-án a veterán autók 10 és 17 között lesznek láthatók.
További részletek itt.