Július 27-én szerdán, a Magyar Nagydíj előtt lép pályára a Nazionale di Piloti a Puskás stadion gyepén. A csapat neve a világ neves autóversenyzőire utal, akik a Forma1-es mezőnyből kerülnek ki. 25 éve működik a csapat, és évi 7-8 mérkőzéssel már 13 millió eurónyi adományt gyűjtöttek össze a jegybevételből.

Most először Budapest is vendégül látja a pilótákat, ahol a Hungarian All Stars csapat lesz az ellenfél. A magyar csapat összetétele egyelőre titok, az ellenfélé viszont már nem.

[bekkep]Michael Schumacher mellett Fernando Alonsót, Felippe Massát, Giancarlo Fisichellát, Jarno Trullit, Vitantonio Liuzzit, Luca Badoert, Ricardo Patresét, Ivan Capellit, Matteo Montezemolót, Giorgo Pantanót, Gabriel Tarquinit és természetesen Baumgartner Zsoltot rejti a Forma 1-es pilótaválogatott, akik a szokásos fekete-fehér kockás mezükben lépnek majd pályára.

Az esemény teljes jegybevételét jótékony célra fordítják. A Michael Schumacher által képviselt UNESCO-Kinder in NOT (Gyermekek bajban) alapítvány mellett a hazai SOS Gyermekfalu Alapítvány és a határon túli Dévai Szent Ferenc Alapítvány részesül a támogatásból.

A jegyek nagy része rendkívül kedvező árban, mindössze 600 forintos áron váltható meg, a kiemelt kategóriájú jegyek 1600 forintba kerülnek. A 12 éven aluli gyermekek ingyen léphetnek be a stadionba.

A jegyárusítás július 6-án kezdődik a Sugár Üzletközpontban, majd július 11-től országszerte kaphatóak lesznek a belépők a nagyobb jegyirodákban, valamint a Puskás-stadion pénztáraiban.

A mérkőzés 20:15-kor veszi kezdetét és 2-szer 45 percig tat majd. A találkozót élőben közvetíti a Duna Televízió.