A Suzuki új németországi reklámkampánya egy jellegzetes szőke bombázóval kelt feltűnést. A mellvonalban meglepő adottságokkal rendelkező nő reklámkarriere előtt a pornóiparban domborított. Itt Gina Wild néven vált ismertté. Gina Wild a Wagon R+-t népszerűsíti, a galériában közölt reklám például az Auto Bild című lap 2005/1-es számában jelent meg.

Gina Wild komoly érveket hoz fel a Suzuki mellett a reklámszöveg szerint. A csomagtartóban ülve a következő

Gina Wild itt még nem a WagonR+-t reklámozza

Gina Wild itt még nem a WagonR+-t reklámozza

Itt még nem a WagonR+-t reklámozza

 

 

felirat látható alatta: “A csomagtartóból játszótér lesz: Michaela Schaffrath élvezi a Wagon R+ City tágasságát. Kicsi, de nem piti! Pont mint én. Itt aztán igazán sok autót kapok a pénzemért!” – csacsogja az egykori pornószínésznő.

A reklámozott autó a Wagon R+ kínálaton belül a City modell, amely most 961 eurós (238 400 forint) árelőnnyel kapható, 9999 eurós alapáron (2 481 000 forint). A kisautó felszereltsége négy légzsákot, és blokkolásgátlót is tartalmaz. A motor 1328 köbcentis és 94 lóerős.

A Suzuki német sajtóoldalán megjelent közlemény azt írja, hogy a japán autógyár prominens támogatót lelt a kampányhoz Michaela Schaffrath színésznő személyében. Michaela Schaffrath vicces, kihívó, belevaló, a maga közvetlen stílusával pozitív kisugárzása van, és természetesen közismert. Ezen jellemvonásaival kitűnően illik a Wagon R+-hoz, amely egy jópofa és belevaló autó.

Pornósztár Suzukiban 3

Klein, aber oho (Kicsi, de nem piti) mondja…

 

 

Az iparűzéstől már visszavonult pornószínésznő azt nyilatkozta, rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy egy nagy autókonszern kampányának arca lehet. Számára az első találkozás a Wagon R+-szal “Szerelem volt az első látásra.”

Gina Wild hozzátette még, hogy a Wagon R+ egy egészen vagány autó, amellyel rögtön összejöttek. A magas üléshelyzetben sűrű forgalomban is biztonságban érzi magát, a parkolás megkönnyítésére az autó előre és hátra is áttekinthető, a csomagtartója pedig egyenesen óriási a kisautók között. “Kényelmesen belefértem, mindenemmel, amim csak van.” – nyilatkozta Michaela Schaffrath. Azt nem tudjuk, hogy a lökhárítóira vagy a csomagjaira gondolt.