A Suzuki új németországi reklámkampánya egy jellegzetes szőke bombázóval kelt feltűnést. A mellvonalban meglepő adottságokkal rendelkező nő reklámkarriere előtt a pornóiparban domborított. Itt Gina Wild néven vált ismertté. Gina Wild a Wagon R+-t népszerűsíti, a galériában közölt reklám például az Auto Bild című lap 2005/1-es számában jelent meg.

Gina Wild komoly érveket hoz fel a Suzuki mellett a reklámszöveg szerint. A csomagtartóban ülve a következő

Gina Wild itt még nem a WagonR+-t reklámozza

Gina Wild itt még nem a WagonR+-t reklámozza

Itt még nem a WagonR+-t reklámozza


felirat látható alatta: “A csomagtartóból játszótér lesz: Michaela Schaffrath élvezi a Wagon R+ City tágasságát. Kicsi, de nem piti! Pont mint én. Itt aztán igazán sok autót kapok a pénzemért!” – csacsogja az egykori pornószínésznő.

A reklámozott autó a Wagon R+ kínálaton belül a City modell, amely most 961 eurós (238 400 forint) árelőnnyel kapható, 9999 eurós alapáron (2 481 000 forint). A kisautó felszereltsége négy légzsákot, és blokkolásgátlót is tartalmaz. A motor 1328 köbcentis és 94 lóerős.

A Suzuki német sajtóoldalán megjelent közlemény azt írja, hogy a japán autógyár prominens támogatót lelt a kampányhoz Michaela Schaffrath színésznő személyében. Michaela Schaffrath vicces, kihívó, belevaló, a maga közvetlen stílusával pozitív kisugárzása van, és természetesen közismert. Ezen jellemvonásaival kitűnően illik a Wagon R+-hoz, amely egy jópofa és belevaló autó.

Klein, aber oho (Kicsi, de nem piti) mondja…


Az iparűzéstől már visszavonult pornószínésznő azt nyilatkozta, rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy egy nagy autókonszern kampányának arca lehet. Számára az első találkozás a Wagon R+-szal “Szerelem volt az első látásra.”

Gina Wild hozzátette még, hogy a Wagon R+ egy egészen vagány autó, amellyel rögtön összejöttek. A magas üléshelyzetben sűrű forgalomban is biztonságban érzi magát, a parkolás megkönnyítésére az autó előre és hátra is áttekinthető, a csomagtartója pedig egyenesen óriási a kisautók között. “Kényelmesen belefértem, mindenemmel, amim csak van.” – nyilatkozta Michaela Schaffrath. Azt nem tudjuk, hogy a lökhárítóira vagy a csomagjaira gondolt.