Genaddi Phantom - Az elégedetleneknek
Genaddi Phantom - Az elégedetleneknek

Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek

Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek

Genaddi Phantom - Az elégedetleneknek
Ugyanaz a V12-es, BMW eredetű motor mozgatja az autót, mint a széria Phantomokat, 460 lóerővel
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 15
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 16
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 17
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 18
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 19
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 20
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 21
Genaddi Phantom – Az elégedetleneknek 22
Fotó megosztása:
Az amerikaiknál szinte minden modellből készítenek hosszított változatot, hiszen készült már Hummerből is limuzin. Most a Genaddi készített nyújtott változatú modellt, amihez alapnak a Rolls-Royce Phantomot választották. Az 5,8 méter hosszú karosszériát a vevő igényeinek megfelelően 38, 56, sőt akár 152 centivel is megtoldják.

Ez utóbbi esetben újabb ajtóval és üléssorral gazdagodik az autó. Ha hagyományos üléseket választ a megrendelő, akkor hatan is beülhetnek, de ha kényelmesebb, ledönthető, lábtartós fotelekre voksol, akkor csak négyen kapnak helyet az autóban.

Extraként választható mozgatható fal a sofőr mögé és bárszekrény, de megrendelhető az autó golyóálló kivitelben is. Egyedi hi-fi rendszer is kapható, de kérésre kihajtható képernyőkkel, számítógéppel és DVD-vel is felszerelik a Phantomot.

Elképzelhető, hogy ezzel a lépéssel kissé keresztbe tettek a Rolls-Royce-nak, hiszen már hallani lehetett róla, hogy a brit gyár is tervez egy hosszabb modellt, mert a Maybach-nak van 6,17 méter hosszú típusa, míg gyárilag a Phantom “csak” 5837 milliméteres.

Nem ez az egyetlen izgalmas átalakítása a karosszériaépítő Genaddinak, hiszen készítettek már kombi Bentley-t, de megrendelésre a rövid Maybach-ot kabrióvá varázsolják.