Kint jártunk a Párizsi Autószalonon, ahová egy Opel Vivaro társaságában érkezett a stáb. A szalon újdonságai mellett beszámolunk a több, mint 3000 kilométeres próbaút során szerzett – főként pozitív – tapasztalatainkról az autóval kapcsolatban.

Habár idén kevesebb újdonsággal szolgáltak az autógyártók Párizsban, mégis akadt látnivaló bőven. A standokon dolgozó csinos hosztesz lányok széles mosollyal fogadták kameránkat és megadták a kellemes alaphangot, a kiállított autók érdekességi szintjétől függetlenül.

Élőben láthattuk végre a második generációs Ford Focust, sőt a kabrió változatot is. Itt volt az új magyar csodaautó, a Suzuki Swift és az abból készült Super 1600-os raliautó is. A franciák is szolgáltak néhány újdonsággal, és szerencsére az olasz sportkocsikat sem kellett nélkülöznünk.

Az autószalon érdekességeit magunk mögött hagyva szétnéztünk Párizs temérdek látványossága között is. Természetesen az autóké maradt a főszerep, de aki meg szeretné érezni a francia főváros hangulatát, az se hagyja ki a vasárnap pontban 13 órakor kezdődő műsort. Ismétlés csütörtök éjjel fél egykor a Viasat 3 televízión.